Aktualitások

Adobe Reader letöltéseAz oldalon egyes tartalmak megtekintéséhez Adobe® Reader® szükséges mely ingyenesen letölthető innen.

HÍD előfizetés

Letölthető előfizetési szelvény

Az oldal tetejére

Médiaügynökségi tevékenység

A Feliciter Kiadó révén gyorsan és pontosan piacvezető erdélyi napilapokban jelentetheti meg Tisztelt Partnerünk hirdetését, a magyarországi napilapokhoz képest jóval kedvezőbb áron!

Mindezért semmi többet és mást nem kell tennie, mint amit Magyarországon egy hirdetés feladásakor tesz, mivel a Feliciter Kiadó a külföldön megjelenő hirdetés kivitelezését és minden adminisztrációját, a számlázástól a megjelentetésig nagy tapasztalataival lebonyolítja. És mindezt rendkívül előnyös áron!

A választható sajtótermékek (külön-külön vagy csomagban):

1. Bihari Napló (Bihar és Szilágy megye): 22.000 példány/nap
2. Szatmári Friss Újság (Szatmár megye): 15.000 példány/nap
3. Hargita Népe (Hargita megye): 35.000 példány/nap
4. Népújság (Maros megye): 18.000 példány/nap
5. Háromszék (Kovászna megye): 25.000 példány/nap
6. Nyugati Jelen (Arad, Temes megye): 10.000 példány/nap
7. Szabadság (Kolozs, Fehér, Szilágy megye): 10.000 példány/nap

Részletekért érdeklődjön az info@feliciter.axelero.net e-mail címen!

Az oldal tetejére

Meséskönyv

Az oldal tetejére

Itt a lapzárta

A Feliciter Kiadó "MOCT" c. orosz nyelvű üzleti kommunikációs lapja idei első számának szerkesztését zárjuk. A lapzártára tekintettel már most jelentkezzen, ha meg akarja rendelni ukrán és/vagy orosz partnert kereső hirdetésének megjelenését lapunkban. Kérjen megrendelőt az feliciter@feliciter.hu e-mail címen, vagy a 06-42-504-930-as telefon- és fax számon, ha már az első negyedévben várná leendő partnerei jelentkezését!

Az oldal tetejére

Tanácsadói napok

A Nógrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara és a Szlovák Kereskedelmi és Iparkamara Losonci Regionális Kamarája meghív minden érdeklődőt "A vállalkozások együttműködése a szlovák-magyar határmenti régióban" program tanácsadói napjaira. Témák: cégalapítás, jogi ügyek, pénzügy, számvitel, könyvelés, minőségügy, szabadalmak, védjegyek, marketing. Időpont: 2006. január 19. és február 2. és 16., 12.00 óra. Helyszín: Nógrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, Salgótarján, Alkotmány út 9/A. Tolmácsolást biztosítanak. Információ és jelentkezés a 06/32/520-868-as telefonszámon. A programot a Phare CBC 2003/004-628-01-19 Magyarország-Szlovákia Nagyprojekt Alap támogatja.

Az oldal tetejére