Partnerkereső - Üzlet a weben

Aktualitások

Adobe Reader letöltéseAz oldalon egyes tartalmak megtekintéséhez Adobe® Reader® szükséges mely ingyenesen letölthető innen.

Sikeres volt az Agromalim

Még a szervezőket is meglepte az a nagy érdeklődés, amely az idei Agromalim mezőgazdasági-élelmiszeripari vásár iránt megnyilvánult. A szakkiállításon 250 hazai és külföldi kiállító mutatkozott be, köztük 30 magyarországi cég. A négynapos rendezvény látogatóinak száma rekordot döntött. Bár 21. alkalommal rendezték meg, ennyi vásárlátogatót még egy esztendőben sem vonzott az Agromalim, melyre több mint 12 ezren voltak kíváncsiak. Sokan keresték fel Románia különböző vidékeiről és Magyarországról is.

A PUNTEA standja az idén is népszerű volt, a látogatók körében éppúgy, mint a kiállítók között. Örömünkre szolgált, hogy sokan már a PUNTEA jó ismerői, akik évek óta postán kapják meg, és olvassák gazdasági magazinunkat. A látogatók nagy számából adódóan természetesen sokan vitték magukkal a PUNTEA-t éppúgy, mint a Feliciter Kiadó másik román nyelvű magazinját, az Economia Ungarat. Mint megszokott, ezúttal is több magyar céget képviseltünk standunkon. Szórólapjaik, prospektusaik ugyancsak kelendőek voltak.

Az oldal tetejére

Romániáról Debrecenben is

Arad után Debrecenben rendeztek magyar-román tőkekiviteli konferenciát és üzleti fórumot a szoszédos ország iránt érdeklődő hazai üzletemberek számára, román résztvevőkkel.
Tekintse meg képösszeállításunkat!

Az oldal tetejére

CONFORT CONSTRUCT - 2010

PUNTEA című román nyelvű magazinunkkal immár hagyományosan jelen voltunk az aradi építőipari szakkiállításon, ezúttal nyolc magyar céget is képviselve. Standunk sok érdeklődőt vonzott, mini fórumot is szerveztük kilátogató partnereinknek Kása Zsolt, az ITD Hungary temesvári irodavezetőjének részvételével. Tekintsék meg képösszeállításunkat!

A rendezvény kiállítóiról bővebb információt az alábbi linkre kattintva olvashat.

A Confort Construct nemzetközi építőipari szakkiállítás katalógusa.

Az oldal tetejére

Érdeklik a külgazdaság hírei?
Szeretne információkat kapni kétoldalú gazdasági kapcsolatokról?
Kíváncsi az aktuális kiállításokra, üzletember-találkozókra?
Üzleti partnereket keres?

Akkor az Ön hírforrása:
www.feliciter.net
az online üzleti kommunikáció

Klikkeljen át!

Az oldal tetejére

Ha Romániában reklámozna...

...velünk könnyen célba ér. Termékek, szolgáltatások, akciók meghirdetése széles kommunikációs skálán, teljes körű ügyintézéssel.

Kínálatunkból:

ÜZLETI-GAZDASÁGI MAGAZIN
PUNTEA – az üzleti kommunikáció lapja — havi gazdasági magazin Magyarországról a romániai üzletembereknek: cikkekkel, üzleti ajánlatokkal, már 12 esztendeje.

ÓRIÁSPLAKÁTOK
Ajánlata nagy méretben szem előtt! Óriásplakátok az utak mentén vagy házak homlokzatán — hogy nagyban lássák, mit kínál… Nagyváradon, Aradon, Kolozsváron, de akár Craiovában és Bukarestben is.  

RÁDIÓ és TV reklám: Nagyváradon, illetve Bihar megyében több rádióban és televízió csatornán hirdetheti akcióit, aktuális kínálatát.

ÚJSÁGHIRDETÉSEK napilapokban: Arad és Bihar megyékben, magyar és román nyelvű újságokban.  

BÉRHÁZ-reklám: Nagyváradon 1500 tömbház lépcsőházában kínálunk 3 hónapos intervallumokra megjelenési lehetőséget – több mint 150 ezer lakó szeme előtt.  

VILLAMOS reklám: Aradon óriásplakátok mellett mozgó reklámlehetőség villamosok és autóbuszok oldalán.

További információk e-mailben:
felicitymedia@gmail.com
Telefonon: 06-70-425-0407, 06-42-500-474

Az oldal tetejére

CONFORT CONSTRUCT - 2009

Az aradi CONFORT CONSTRUCT nemzetközi építőipari szakkiállítás minden évben egyre több látogatót vonz. Kiadónk saját standdal vett részt a népszerű kiállításon 2009-ben.

Az oldal tetejére

Konferencia Nagyváradon

A szeptember végi Varadinum Expo ismét jelentős magyar részvétellel zajlott, több mint harminc magyar cég mutatta be kínálatát. A nyitónapon gazdasági konferenciát is rendeztek, melyen számos magyar és román üzletember, valamint tisztviselő jelent meg. A kiállítók, látogatók és konferencia-résztvevők egyik olvasmánya - már hagyományosan - a PUNTEA volt.

Az oldal tetejére

Agromalim Aradon

PUNTEA című üzleti kommunikációs lapjával és 12 magyarországi céget képviselve a Feliciter Kiadó már hagyományosan visszatérő résztvevője volt az aradi Agromalim nemzetközi mezőgazdasági és élelmiszeripari vásárnak. Standunk szokás szerint nagy forgalmat bonyolított le, a látogatók mellett vendégek sora keresett fel bennünket hosszabb-rövidebb eszmecserékre. Képösszeállításunkat itt tekintheti meg, beszámolónkat, a román piaccal és lehetőségekkel kapcsolatos interjúinkat a www.feliciter.net hírportálunkon olvashatja.

Az oldal tetejére

Aradon jártunk

Az aradi Transport Ar és Auto Salon nemzetközi járműipari szakkiállítás több konferenciával és számos, látványos kísérő programmal várta idén is a a látogatókat jún. 11-14 között.
A Feliciter Kiadó újra saját standdal vett részt a járműipari és szállítmányozási szakkiállításon, több mint tucatnyi magyarországi céget is képviselve.
A rendezvény kiállítóiról bővebb információt az alábbi linkre kattintva olvashat.


TRANSPORT-AR 2009 Arad - kiállítók

Az oldal tetejére

Sepsiszentgyörgyön jártunk

A PUNTEA kiadója, a Feliciter Kiadó Kft. folytatta országjáró útját: április 23-26. között Sepsiszentgyörgyön találkozhattak velünk az érdeklődők. A Szentgyörgy Napi Vásáron nem csak kiadónk termékeivel ismerkedhettek meg, hiszen 17 magyar céget is képviseltünk standunkon. Õk – a többi kiállítóhoz hasonlóan - romániai üzleti partnereket keresnek, ezért terjesztettünk prospektusaikat, figyelemfelhívó reklámanyagaikat. Tekintsék meg vásári képösszeállításunkat!


Az oldal tetejére