A Feliciter

A Feliciter Kiadó Kft. több mint egy évtizede kezdte meg működését sajtótermékek szerkesztésére és kiadására alapozott média tevékenységgel. Legdefinitatívabb termékeink a HÍD-lapcsoport különböző nyelveken megjelenő üzleti-kommunikációs kiadványai.

Filozófiánkkal és célkitűzéseinkkel az országban talán egyedülálló magas színvonalon és szakmai felkészültséggel látjuk el a hazai és a külföldi üzleti szférát használható, értékes információkkal, versenyképes tudással a kétoldalú gazdasági kapcsolatokat illetően. Elsődleges célunk, hogy kiadványaink segítségével a külföldi üzleti köröket tájékoztassuk a magyar gazdaság nyújtotta előnyökről és lehetőségekről, a www.feliciter.net hírportálunkon pedig a külgazdaságban érdekelt hazai cégeket látjuk el külpiaci információkkal.

Fontosnak tartjuk továbbá, hogy törzs-ügyfeleink és új hirdető partnereik üzenete a legbiztosabb és egyre szerteágazóbb csatornákon jut el a célközönséghez annak érdekében, hogy megalapozzák és bővítsék üzleti kapcsolataikat - erre sokéves tapasztalatunk, megbízható partnereink jelentik a garanciát.

Külgazdasági kiadványainkat - tartalmukon túl - az exkluzív, gondosan előkészített arculati és tartalmi elemeknek köszönhetően igyekszünk a ma a piacon megtalálható legigényesebb sajtótermékké emelni. Büszkék vagyunk arra, hogy számos szervezet, többek között a Gazdasági Minisztérium, az ITDH Magyar Befektetési és Kereskedelemfejlesztési Kht. és kamarai tagozatok is elkötelezték magukat a Feliciter Kiadó és a közös cél mellett, s a kezdetektől együttműködnek velünk. Egyrészt a terjesztésben mutatkoznak hatékony és nélkülözhetetlen segítségnek, másrészt naprakész gazdasági információkat szolgáltatnak. Együttműködő partnereink sora igen hosszú, a legnagyobb romániai kiállítás-szervező és rendező cégektől a sátoraljaújhelyi székhelyű Zempléni Regionális Vállalkozásfejlesztési Alapítványig.

Nagy örömünkre szolgál, hogy bő évtizedes munkánk eredményeként nemcsak hatékonyan járultunk hozzá a két- illetve többoldalú üzleti kommunikációhoz, hanem exkluzív lapcsaládunkkal a gomba módra szaporodó sajtótermékek között maradandó, egyedülálló értéket hoztunk létre, valódi hidat képzünk hazánk és a környező országok üzleti körei között, hatékonyan és európai módon közvetítjük hazánk értékeit.

Megelégedettséggel tölt el bennünket az is, hogy évről évre cégek és vállalatok egyre szélesebb köre tünteti ki bizalmával a Feliciter Kiadót, s keres rajtunk keresztül befektetési, kereskedelmi és egyéb üzleti lehetőségeket, illetve veszi igénybe további szolgáltatásainkat.

Az üzleti kommunikációs kiadványok mellett számos más szolgáltatással is Tisztelt Partnereink rendelkezésére állunk. A Vásárvivő szolgáltatásunk egyedi lehetőséget jelent a külpiaci megjelenésre, a hírportálunk pedig gyakorta frissülő külpiaci információkkal, eseménynaptárral szolgálja olvasóit.

Az elmúlt több mint egy évtized során a gazdaság prioritásaihoz, valamint a megrendelői igényekhez rugalmasan alkalmazkodva folyamatosan bővült, gazdagodott tevékenységi körünk. A külgazdasági kiadványok mellett a Feliciter Kiadó könyvek, katalógusok, prospektusok, szórólapok és exkluzív naptárak tervezésével és kivitelezésével is a megrendelők szolgálatára áll. A Feliciter Kiadóra jellemző precizitás és magas színvonal ebben a profilban is magától értetődik, és megrendelőink megelégedettségére szolgálhat az is, hogy egyedi, igény szerinti kivitelezést is vállalunk, akár az ötlettől a késztermék elkészítéséig!

Szerkesztőségünk és dinamikus csapatunk lelkesedésével arányos jókívánságainkat küldjük Önnek és vállalkozásának. Ha már partnerünk, akkor reméljük, még sokáig elégedett ügyfelünk marad. Ha még nem vette igénybe szolgáltatásunkat, bízunk benne, hogy minél hamarabb partnereink között üdvözölhetjük, és Ön is megtalálja, használja majd a Feliciter Kiadó nyújtotta páratlan lehetőségeket!

Barangoljon tovább honlapunkon!