Híd-lapcsoport

A Feliciter Kiadó HÍD-lapcsoportjának kiadványai széles körben ismertek itthon és külföldön, román, orosz, német, horvát, szerb, szlovák és magyar nyelveken jelentettük már meg tagjait.

Minden esetben együttműködő partnerünk az ITDH Magyar Befektetési és Kereskedelemfejlesztési Zrt. (budapesti központja és az adott országbeli irodái), a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium, valamint más szervezetek is. Kiadványaink elsődleges célja és feladata az üzleti kommunikáció, a partnerkeresés és a partnerközvetítés - azaz a kereskedelem-fejlesztés, a kétoldalú üzleti-gazdasági kapcsolatok bővítése, erősítése, a befektetések ösztönzése. Bátran elmondhatjuk, hogy a célközönséghez, azaz a külföldi üzletemberekhez széleskörű és célzatos terjesztési csatornákon eljutó kiadványaink nemcsak ismertséget (és elismertséget) szereztek, de hatékony eszközei hazai és külföldi cégek egymásra találásának is.

A HÍD-lapcsoport kiadványai nemcsak azért sikeresek, mert a magyar cégek partnerkereső reklámjai, üzleti ajánlatai olvashatók benne, hanem azért is, mert hazánk gazdaságáról, az itteni lehetőségekről, a kétoldalú kapcsolatok alakulásáról ad hiteles tájékoztatást és hasznos tudnivalókat a Magyarország iránt érdeklődő külföldi üzletemberek számára.

Az oldal tetejére

Adobe Reader letöltéseAz oldalon egyes tartalmak megtekintéséhez Adobe® Reader® szükséges mely ingyenesen letölthető innen.

PUNTEA

Az 1999 óta megjelenő PUNTEA (Híd) című, a kapcsolatteremtést és az információáramlást elősegítő, egész Románia területén terjesztett, román nyelvű lapunk a lapcsoport legrégibb és legsűrűbben megjelenő kiadványa. Sok éves munkánk eredményeként az exkluzív kivitelű, A/4-es formátumú PUNTEA Romániában minden gazdasági ágazatban ismert és közkedvelt információhordozó, hiszen a romániai gazdasági szféra azon szereplőinek kezébe kerül hónapról-hónapra, akik érdeklődnek a magyar gazdaság iránt, akik üzleti kapcsolatot szeretnének kiépíteni a magyar cégekkel.

Terjesztése rendkívül célirányos és hatékony, hiszen egyrészt egyéni, több ezer tételt számláló címlista alapján, másrészt az ITD Hungary bukaresti és területi irodái közreműködésével, a romániai kamarák, vállalkozásfejlesztési központok révén, az MKIK magyar-román tagozata közreműködésével, valamint a fontosabb romániai kiállításokon, vásárokon, üzletember-találkozókon jut el a romániai üzletemberek, vállalatvezetők kezeihez.

Összeköttetéseinket természetesen folyamatosan bővítjük. Ennek a törekvésnek a szellemében született 2005-ben Kiadónk és a ROMEXPO - a legnagyobb romániai kiállítás-szervező/rendező cég - valamint az e szakterületen az egyik legjelentősebb vidéki, az EXPO ARAD, majd később az EXPO BACAU között gyümölcsöző megállapodás, amelynek értelmében a PUNTEA még több színvonalas, nemzetközileg elismert szakkiállításon teljesíti küldetését. Természetesen címlistánk is folyamatosan bővülő, hiszen mind többen szeretnék rendszeresen megkapni a PUNTEA-t, mind több romániai cég, vállalkozás érdeklődik a magyarországi lehetőségek, kapcsolatok iránt.

Nem kétséges tehát, hogy a PUNTEA a legalkalmasabb sajtótermék arra, hogy Ön megalapozza vagy bővítse romániai üzleti kapcsolatait, hiszen az Ön partnerkereső reklámja a PUNTEA révén a legjobb úton jut el a célközönséghez!

Az oldal tetejére

PUNTEAbuletin

A piaci igényeket felismerve, annak kiszolgálására indítottuk útjára az újabb román nyelvű kiadványsorozatunkat, az A/5-ös formátumú, ugyancsak exkluzív kivitelű PUNTEAbuletint. Ez az egy-egy ágazatra fókuszáló szakkiadvány a magyar gazdaságról, az érintett ágazatokról szóló információk mellett azon magyarországi cégek kínálatát mutatja be, akik romániai üzleti partnereket keresnek. Eddig az építőipar, illetve a mezőgazdaság, az élelmiszeripar, és a csomagolástechnika témakörében jelent már meg PUNTEAbuletin. A sorozat természetesen folytatódik.

Az oldal tetejére

MOCT

Kiadónk orosz nyelven, kéthavonta megjelenő üzleti magazinját elsősorban Ukrajnában terjesztjük, az ország egész területén, de sok orosz, ezen kívül jónéhány belorusz és kazah üzletember kezébe is eljut. Ez a kiadványunk is széles körben ismert, felkeltette az orosz ajkú üzleti körök érdeklődését. Ukrajnában a célirányos terjesztés révén a gazdasági szféra különböző ágait felölelő cégek többezer vezetőjét címlista alapján küldött lapunkkal látjuk el fontos információkkal. Ezen túlmenően számottevő példányt juttatunk el a megyei és a központi kamarákhoz, valamint állandó partnerünkhöz, az ITD Hungary kijevi irodájához, így egész évben, saját rendezvényeiken, üzletember fórumaikon is terjesztik a lapot, elősegítve a magyar-ukrán gazdasági kapcsolatok kedvező fejlődését.

Ukrajnán kívül Oroszországba is eljut MOCT, ahol hazánk Moszkvai Kereskedelmi Képviselete és a jekatyerinburgi kereskedelmi iroda a partnerünk a terjesztésben. Közreműködésük nyomán széles körben kerül az orosz üzletemberek kezébe lapunk, nemcsak Moszkvában, hanem a magyar szempontból fontos régiókban is, a MOCT így a magyar-orosz gazdasági kapcsolatok fejlesztésének is egyik szereplője.

Meg kell jegyeznünk, hogy az érintett országok nagykövetségei, illetve magyarországi rendezvények révén kisebb mennyiségben más relációkhoz is elkerül a MOCT, így például belorusz és kazah üzletemberek kezébe.

Az oldal tetejére

BRÜCKEbulletin

Kiadónk HÍD-lapcsoportjának német nyelven megjelenő tagja a BRÜCKE. Azon német, osztrák és svájci cégvezetők, -tulajdonosok az olvasói, akik különösen érdeklődnek a magyar üzleti-, kereskedelmi- és befektetési lehetőségekről. Nyugat-Európa igénye az utóbbi időszakban igen megélénkült a magyar gazdasági kapcsolatok iránt, különösen, mióta hazánk is belépett az Európai Unió nagy családjába.

A korábbi A/4-es formátumú BRÜCKE 2007-től buletin formában jelenik meg, Németországban, Ausztriában és Svájcban terjesztjük. Ahhoz, hogy a BRÜCKEbulletin a leghatékonyabban eljusson hirdetőink elsődleges célközönségéhez, segítségünkre vannak az ITD Hungary németországi, azaz berlini, müncheni, düsseldorfi és stuttgarti, valamint bécsi és zürichi irodái. Az érintett országok budapesti nagykövetségein működő kereskedelmi képviseletekhez is eljuttatjuk kiadványunkat. A BRÜCKEbulletin megjelenésével többnyire nagyszabású nemzetközi kiállításokhoz igazodunk, így egy-egy lapszám több hónapon keresztül van jelen a legjelentősebb üzletember találkozókon, konferenciákon, gazdasági rendezvényeken az érintett országok területén.

A fentiekből kitűnik, hogy a BRÜCKE-ben való megjelenés az egyik leghatékonyabb és legeredményesebb módja német, osztrák és svájci üzleti kapcsolatok építésére.

Az oldal tetejére

MOSTbuletin

Az elmúlt években - az igényekhez igazodva - horvát, szerb és szlovák nyelveken is megjelentettünk egy-egy nagy kiállítás, illetve rendezvénysorozathoz kapcsolódóan HÍD-lapokat. Legutóbbi kiadványunk ezek között a 2009 októberében megjelentetett, szlovák nyelvű MOSTbuletín.

Az oldal tetejére

Csipetnyi MAGYARORSZÁG

A Nyugati Jelen című napilap, amely a Románia nyugati részén élő magyarság mértékadó sajtóorgánuma, mellékleteként megjelenő "Csipetnyi MAGYARORSZÁG" kivitelénél és jellegénél fogva különlegesség, csokorba szedve kóstolót nyújt hazánkból.

Az oldal tetejére

EconomiaUngara

Kiadónk üzleti kommunikációs lapcsoportjának erdélyi terjesztésű gazdasági magazinja az EconomiaUngara (Magyar Gazdaság) című, A/4 formátumú, színes, román nyelvű kiadvány, amely a hirdetőink elsődleges célpontját jelentő határmenti és erdélyi üzleti köröket célozza meg az EU-tagság okán felértékelődött jelentőségű szomszédos ország piacán. Az EconomiaUngara küldetése a hazai és az erdélyi cégek közötti üzleti kapcsolatok élénkítése, az erdélyi és határmenti olvasók informálása Magyarországról, a magyar gazdaságról.

Az oldal tetejére

Külgazdasági hírportálok

Napjainkban egyre fontosabb az információk gyors áramlása, ezért is működtetjük külgazdasági hírportálunkat, a www.feliciter.net-et, ami a HÍD című magyar nyelvű gazdasági lapunkat váltotta fel. Itt friss és autentikus híreket, elemzéseket olvashat számos ország gazdaságáról, megtalálja a főbb hazai gazdasági információkat, emellett tájékozódhat a fontosabb kiállításokról, vásárokról, konferenciákról, de pályázati lehetőségekről is. Látogassa rendszeresen hírportálunkat, így mindig képben lesz!

Román nyelvű hírportált is működtetünk: a www.puntea.net a nyomtatott kiadványok mellett az on-line lehetőségeket kihasználva közöl gazdasági információkat és közvetít partnereket a romániai üzletemberek számára.

Az oldal tetejére

Részletekért, további információkért bizalommal keressen bennünket, készséggel állunk rendelkezésére!

E-mail: feliciter@feliciter.hu

Tel/fax: (36-42)504-930

HÍD-LAPCSOPORT: AHOL AZ ÜZLET SZÜLETIK!