Kiadói szolgáltatások

Az üzleti kommunikációs kiadványok és a hírportálok mellett a Feliciter Kiadó profiljába és tevékenységébe tartozik könyv, falinaptár, prospektus, leporelló, szórólap, céges újság és bármilyen más kiadvány kivitelezése az ötlettől a késztermékig, egyedi igények szerint. Elvégezzük e termékek arculattervezését, szövegírását, fordítását, grafikai és nyomdai munkálatait: azaz teljes körű szolgáltatást nyújtunk. Vállaljuk cégek, intézmények arculatának, bármilyen kiadványban megjelentetni szándékozott reklámjának megtervezését is. Megrendelőink között található például a Kárpátok Eurorégió, az Euroclip-Eurokapocs Közalapítvány, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság, valamint számos önkormányzat és vállalat az ország különböző pontjairól.

Adobe Reader letöltéseAz oldalon egyes tartalmak megtekintéséhez Adobe® Reader® szükséges mely ingyenesen letölthető innen.

Naptár

Kiadónk évek óta jelentet meg exkluzív, egyediesített falinaptárakat.

A "régi Magyarország"-ot bemutató sorozatunk 2005., 2006., 2007., 2008. és 2009. évi változata is nagy sikert aratott, az 1900-as évek elejének miliőjét hozták vissza napjainkba, plasztikusan ábrázolva a letűnt idők tájait, településeit, a kor emberét. Most új tematikával jelentkezünk: "Az ismeretlen Magyarország"-ot bemutató 2010. évi falinaptárunk olyan hazai tájakat, épületeket, műemlékeket, a népi építészet remekeit (templomokat, harangtornyokat, faragványokat) mutat be, amelyekre rácsodálkozunk, mert nem is gondolnánk, hogy mindez a gyönyörűség nálunk, Magyarországon található. Falinaptárunk úgy a fotózás, mint a grafikai tervezés szempontjából művészi kivitelű, reprezentatív kiállítású, így rendkívül alkalmas és különleges újévi ajándékként szolgál az Ön cége, vállalata, intézménye számára, amelyekkel partnereit és dolgozóit ajándékozhatja meg. Egyedisége révén kiválóan alkalmas a céghez, vállalathoz, intézményhez való kötődés erősítésére, annál is inkább, mivel 20 db, vagy afölötti megrendelés esetén a megrendelt példányokon feltüntetjük a megrendelő logóját, nevét, címét, elérhetőségeit kívánság szerint. Rendeljen Ön is e szép és praktikus ajándékból!

Tel/fax: 06-42-504-930, E-mail: feliciter@feliciter.hu

Az oldal tetejére

Könyvek

A Feliciter Kiadó gondozta Kováts Dániel új könyvét, amely "Fény s nagyvilág énnékem Széphalom" címmel Kazinczy Ferenc otthonának és nyugvóhelyének történetét, az utókorra gyakorolt hatását mutatja be - a Kazinczy Ferenc Társaság kiadásában. Kazinczynak már diákkorában megtetszett apja birtokának egyik kies fekvésű dombja, amelyet Széphalomnak nevezett el, s amelyen önálló otthonát nem csekély küzdelmek árán 1806-ban felépíthette. Itt teremtett családi otthont feleségével, Török Zsófiával, itt nevelte fel hét gyermekét, alakította ki írói műhelyét. Negyedszázadon át indultak innen levelei szerte az országban, hogy szervezze a kibontakozó magyar irodalmat. Megismerhetjük a könyvből gondokkal teli hétköznapjait, gazdálkodását, irodalmi és nyelvi törekvéseit. Költőtársai már életében szentnek nevezték a helyet, ahol mesterük élt és alkotott. Kazinczy halála után jeles írók sora kereste fel a sírt, hogy tiszteletüket leróják. Megállt ott Petőfi és Arany János is. Olvashatunk arról, miként vált mára Széphalom az egyik leglátogatottabb nemzeti emlékhelyünkké, milyen ösztönzéseket adott Kazinczy emlékezete az utókor számára, s miért vallhatta joggal, hogy a fényt s a nagyvilágot elhozta ebbe a kis falucskába.

A könyv mérete B/5, terjedelme műnyomó papíron, színes képekkel illusztrálva 272 oldal. Akciós ára kemény kötésben, közvetlenül kiadónktól utánvétellel való vásárlás esetén példányonként 2.500 forint + postaköltség.

Megrendelés: 06-42-500-474, e-mailen: feliciter@feliciter.hu

A Kazinczy Társaság megbízásából a Feliciter Kiadó gondozásában, Fehér József és Kováts Dániel válogatásában és jegyzeteivel jelent meg Kazinczy Ferenc írásainak gyűjteménye az író születésének 250. évfordulója tiszteletére Híven szeretni a jót... címmel. A kötethez Tőkés László írt előbeszédet. Olvashatók a kötetben Kazinczy versei - közöttük híres epigrammái, szonettjei, episztolái -, ízelítőt kapunk gazdag műfordítói munkásságából, olvashatjuk egyéni hangú, önéletrajzi jellegű szépprózáját, nagy hatást kiváltó tanulmányait, s bepillanthatunk a levelező Kazinczy gondolataiba. Amint a szerkesztői ajánlás mondja: "Bemutatjuk a szerző műfaji gazdagságát... A mai helyesíráshoz igazított, de Kazinczy stílusfordulatait híven őrző szövegek bizonyítják az életmű gondolati tartalmasságát, nyelvi erejét. Nemcsak irodalomtörténeti értelemben becses a könyv lapjain megelevenedő világ, az alkotói személyiség is vonzó lehet a mai olvasó számára; megfigyelheti, miként találja meg szerepét, miképp teljesíti küldetését Kazinczy életútjának próbatételei között." Évtizedek óta nem jelent meg ilyen bőséges válogatás a magyar irodalom történetében korszakot jelentő író munkásságából. A könyv mérete B/6, terjedelme 280 oldal, ebből 8 oldal színes kép. Akciós ára puha kötésben, közvetlenül kiadónktól utánvétellel való vásárlás esetén példányonként bruttó 1.000 forint + postaköltség.

Megrendelés: 06-42-500-474, e-mailen: feliciter@feliciter.hu

A Feliciter Kiadó saját terméke ez a rendkívül szép meséskönyv. A több mint ötven színes (nem számítógépes grafikával készült, hanem kézzel rajzolt és festett) képet tartalmazó, kb. A/4-es formátumú, keménykötésű könyv hét vidám magyar népmese verses átdolgozását tartalmazza. Olyan meséket dolgoz fel, amelyekben a hősöknek nincs szüksége csodákra, varázslatokra, praktikákra, mert a józan eszükkel érik el céljaikat. Olyan témákról esik szó - lustaság, jogos tulajdonunkat elveszik, stb. -, melyek ma is megtörténnek velünk. "Nagy élvezettel olvastam végig a könyvet" fogalmazott Császár Angéla színművésznő egy rádióműsorban - mert kedvesen, egyszerű nyelven, de nagyon fordulatosan szőtte versbe a szerző a meséket. Néhány este, és az anyukának nem kell olvasnia, mert a gyermek fogja fújni kívülről, mert a rímek maguktól belopják a mondatokat a gyermek fejébe. A színművésznő szerint a képek is sokat segítenek abban, hogy a gyermekek mindent tudjanak a mese szereplőiről. - A szülőnek való ez a meséskönyv, aki mesét olvas gyermekének - tette hozzá -, s azoknak a kisiskolásoknak, akik már betűzik az írást, mert nem hosszúak a sorok, elég nagyok a betűk, kényelmesen, jól lehet olvasni.

A karácsonyi ajándéknak is kiváló meséskönyv utánvétellel megrendelhető kiadónktól.

Tel/fax: 06-42-504-930, E-mail: feliciter@feliciter.hu

A Száműzöttek a Hortobágyon című könyv is a Feliciter Kiadó gondozásában jelent meg. "A híres hortobágyi kilenclyukú híd közelében létesült a borsósi zárt kényszermunkatábor, ahol 1952 júniusától 1953 októberéig sínylődtek az otthonaikból erőszakkal idehurcolt családok. Kötetünkben röviden képet adunk a korról, a kommunista diktatúra éveiről, és bemutatjuk a helyszínt, ahol a száműzetés idejét zsúfolt szálláshelyeken, nehéz munkával tölteni kellett. A legterjedelmesebb második részben sorstársaink visszaemlékezéseiből közlünk szemelvényeket; a "telepesek" vallomásai ezek sorsukról, az embertelen körülményekről, érzelmeikről. Tanulságtételüknek nagy szerepe lehet abban, hogy az utókor megismerje az igazságot. A könyv harmadik része korabeli feljegyzéseket tartalmaz; közöljük az idetelepítettek névsorát, bemutatjuk a túlélők által emelt emlékjeleket. A prózai visszaemlékezéseket, a dokumentumokat hatásosan egészítik ki Tréki Török Andor és Jakabfalvy Gyula versei, Piroska János festőművész rajzai, amelyek a rabság időszakát a közvetlen élmény elevenségével idézik fel jó 50 év távolából. Könyvünk hiteles tanúvallomás, örök emlékeztető egy embertelen kor megítéléséhez, egyben főhajtás az áldozatok emléke előtt."

A könyv mérete A/5, terjedelme 408 oldal, ebből 8 oldal színes kép. Akciós ára, puha kötésben, közvetlenül a kiadótól utánvétellel való vásárlás esetén példányonként bruttó 1.600 forint + postaköltség.

Tel/fax: 06-42-504-930, E-mail: feliciter@feliciter.hu

Üzleti Navigátor című gazdasági könyvsorozatunk 6 nyelven, hét kötetben jelent meg, íme néhány borító:

Kiadónk vállalja cégek, önkormányzatok és más megrendelők könyveinek kiadását is a grafikai tervezéstől a késztermékig. Közreműködésünkkel készültek az alábbi kötetek is:

Az oldal tetejére

Prospektusok, leporellók

Cégek, önkormányzatok, intézmények és más szervezetek bemutatkozását, kommunikációját segítik elő e kiadványok.


Az oldal tetejére

További kiadványok

Cégek és önkormányzatok újságjai, hírlevelei, szórólapjai ugyancsak kiváló minőségben készülnek, ha a Feliciter Kiadóra bízzák a kivitelezést!

Keressenek bizalommal bennünket!

Tel/fax: 06-42-504-930

E-mail: feliciter@feliciter.hu

FELICITER KIADÓ - AZ ÖN PARTNERE AZ ÖTLETTŐL A KÉSZTERMÉKIG!

Az oldal tetejére