Feliciter
Engedélyezi, hogy fontosabb híreinkről értesítést küldjünk Önnek? Értesítéseink a böngésző beállításaiban bármikor kikapcsolhatók.
Engedélyezem
Üzlet
CastForge 2021 - Németországi vásárajánló
2020. October 13.
Jelenjen meg Ön is - akár kiállítóként, akár látogatóként - 2021-ben a CastForge kiállításon, mely az öntvények és kovácsolt alkatrészek nemzetközi beszállítói szakvására. Az Interpress Kiállítások Kft. felhívása.

Az idei CastForge kiállításunkkal kapcsolatban nagyon jól haladtak az előkészületeink, régi, visszatérő kiállítóink mellett számos új céget tudtunk üdvözölni, részükre  standhelyet biztosítani. Ám sajnos – eredeti terveinkkel ellentétben – nem tudtuk 2020. június 16-18. között megvalósítani öntvények és kovácsolt alkatrészek, ill. azok megmunkálása kiállításunkat, mert közbeszólt a világjárvány.

Nemcsak Németországban, hanem világszerte bizonytalanság uralkodott el a  korona-járvány miatt, s ez a kiállítói részvételek lemondásában is markánsan visszatükröződött.Ez érzékenyen érintette a mi CastForge kiállításunkat is.

Ezért kiállítóinkkal, szakmai támogatóinkkal, partnereinkkel közösen arra az elhatározásra jutottunk, hogy legközelebb 2021. június 8-10. között kerül sor a CastForge következő kiadására.

Újdonságaink az eredeti 2020-as terveinkhez képest:
- a Halle 1-et biztosítjuk kiállítóinknak, az első csarnokot a főbejáratnál
- új párhuzamos kiállításokkal bővül rendezvényünk: Automotiv Shows és Moulding Expo
Fontos mérföldkövek a szervezésben:
- kedvezményes kiállítói jelentkezési határidő 2020. október 30.
- standhely-kiosztás kezdete 2020. november, a beérkezések sorrendjében

Let’s meet in 2021 !

Akár kiállítóként, akár látogatóként ott szeretne lenni Stuttgartba, kiállítás szervező  részlegünk és saját utazási irodánk örömmel áll szíves rendelkezésére, legyen szó kulcsrakész stand, grafika, arculat készítés, vagy szállásfoglalás, repjegy, vásári belépőjegy, utasbiztosítás ajánlatról.
Kérjük, látogasson el honlapunkra:
www.interpress.hu

KATTINTSON IDE meghirdető levelünkért
KATTINTSON IDE vásári jelentkezési lapért

PRINT LAPOK