Feliciter
Engedélyezi, hogy fontosabb híreinkről értesítést küldjünk Önnek? Értesítéseink a böngésző beállításaiban bármikor kikapcsolhatók.
Engedélyezem
Üzlet
Célkeresztben Latin-Amerika
2021. April 16.
Fókuszban Latin-Amerika: Argentína, Chile, Mexikó címmel szerveznek webináriumot április 22-én 15.00 órakor az érintett országok gazdasági helyzetéről, az ottani üzleti lehetőségekről, céges tapasztalatokkal.

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de előzetes online regisztrációhoz kötött. A jelentkezés határideje április 20., kedd, 23.45. Itt regisztrálhat:
Fókuszban Latin-Amerika: Argentína, Chile, Mexikó | MKIK - Online regisztrációs rendszer

Az eseményre csak azoknak a vállalkozásoknak a jelentkezését tudják elfogadni, amelyek a kamarai regisztrációs kötelezettségüknek eleget tettek, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara, vagy a Magyar Ügyvédi Kamara tagjai, valamint állami szervezetek képviselői.

A webinárium a Zoom platformon keresztül valósul meg. A csatlakozáshoz szükséges linket és információkat 2021. április 21-én, szerdán délután e-mailen küldik meg a jelentkezőknek.

Az esemény, melynek moderátora Pálmay Flóra, a MKIK nemzetközi igazgatóhelyettese, az Argentína, Chile és Mexikó iránt érdeklődő hazai vállalkozások számára nyújt tájékoztatást e három ország gazdaságának aktuális helyzetéről, a jövőbeli kilátásokról, a koronavírus latin-amerikai gazdaságra gyakorolt hatásairól, az üzleti lehetőségekről a magyar vállalatok számára, valamint céges tapasztalatokról, jó gyakorlatokról a régióban.

A program:

15.00: Köszöntő.
Tényiné Stark Mária nemzetközi igazgató, MKIK

15.10: Üzleti lehetőségek Argentínában.
Németh József, külgazdasági attasé, Magyarország Nagykövetsége, Buenos Aires

15.30: Üzleti lehetőségek Chilében.
Vass Géza, külgazdasági attasé, Magyarország Nagykövetsége, Santiago de Chile

15.50: Üzleti lehetőségek Mexikóban.
Vass Balázs, külgazdasági attasé, Magyarország Nagykövetsége, Mexikóváros

16.10: A latin-amerikai piacok magyar vállalkozói szemmel – sikeres vállalkozások hozzászólásai.
szervezés alatt

16.30: Kérdések és válaszok.

További információ:
Pálmay Flóra
06-1-474-5143
palmay.flora@mkik.hu

 

PRINT LAPOK