Feliciter
Engedélyezi, hogy fontosabb híreinkről értesítést küldjünk Önnek? Értesítéseink a böngésző beállításaiban bármikor kikapcsolhatók.
Engedélyezem
Üzlet
Fókuszban a svéd gazdaság
2021. March 05.
A svéd gazdasági környezet és üzleti lehetőségek a témája a Fejér megyei Kereskedelmi és Iparkamara soron következő online exportfejlesztési programjának, melyre március 11-én, csütörtökön 10 órától kerül sor.

A skandináv országokat bemutató sorozat második részében, a számos vállalatnak otthont adó, több területen és nemzetközi szinten is kiemelkedő teljesítményt nyújtó Svédország mutatkozik be: fókuszban a svéd gazdasági környezet és az ottani üzleti lehetőségek.

A webinárium keretében a svéd piac iránt érdeklődő magyar vállalkozók, start-upok és gazdasági szereplők tájékoztatást kapnak a  piac jellegzetességeiről, kihívásairól és előnyeiről. Az magyar exportfejlesztést, a kétoldalú nemzetközi gazdasági kapcsolatok erősítését és a külpiacra jutás segítését célzó előadáson a Rusz Boglárka, hazánk stockholmi külgazdasági attaséja mutatja be az ország sajátosságait, és nyújt hasznos tanácsokat, gyakorlati tudnivalókat a hatékonyabb kapcsolatfelvételhez.

A fő témakörök:

  • Svédország gazdaságának aktuális helyzete, annak jövőbeli kilátásai,
  • a koronavírus által gyakorolt hatások,
  • üzleti lehetőségek a magyar vállalatok számára Svédországban.

Az előadás után konzultációra lehetőség nyílik.

Kezdés: 2021. március 11. csütörtök, 10 óra.

Lebonyolítás: Microsoft Teams rendszerrel (A kamara rendelkezik a szoftverrel, a meghívót kiküldi). A programot 1-1,5 órás időtartamra tervezik.

A programon a részvétel térítésmentes, de feltétel a kamarai hozzájárulás rendezettsége, valamint az előzetes online regisztráció ezen a linken: https://fmkik.hu/rendezvenyek/uzlet/ismerje-meg-svedorszag-gazdasagat-es-az-uzleti-lehetosegeket

Kapcsolat:
Buda Csilla irodavezető
Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara / Enterprise Europe Network
8000 Székesfehérvár, Hosszúsétatér 4-6.
+36-22-510-31, csilla.buda@ fmkik.hu

PRINT LAPOK