Feliciter
Engedélyezi, hogy fontosabb híreinkről értesítést küldjünk Önnek? Értesítéseink a böngésző beállításaiban bármikor kikapcsolhatók.
Engedélyezem
Üzlet
Ha érdekli önt Dánia és Finnország…
2021. February 24.
Ismerje meg Dánia és Finnország gazdaságát, üzleti lehetőségeit címmel március harmadikán folytatódik a Fejér megyei Kereskedelmi és Iparkamara „Minden héten üzlet” online exportfejlesztési programsorozata.

Az északi, skandináv országokkal folytatott kereskedelmi kapcsolatok igen változatos képet mutatnak, abban viszont megegyeznek, hogy mindegyik piac rendelkezik még magyar szempontból kiaknázatlan lehetőségekkel. Miközben a régió üzleti kultúrája sok hasonlóságot mutat, mindegyik országban vannak egyedi kihívások, amelyekkel az exportáló cégek szembesülnek.

Az északi országokat bemutató sorozat első részében, a 2021. március 3-án, szerdán 10 órakor kezdődő webinárium résztvevői megismerkednek a dán és finn piac sajátosságaival. A két előadó: Szabó Olivér, hazánk koppenhágai és Kovács Róbert, a helsinki külgazdasági attaséja.

Az egy-másfél órásra tervezett rendezvényen az érdeklődők a külpiacra lépéshez és a külpiaci tevékenységhez nélkülözhetetlen információkról, praktikákról hallanak hasznos tudnivalókat. Szó lesz Dánia és Finnország gazdaságának aktuális helyzetéről, jövőbeli kilátásairól, a koronavírus gazdasági hatásairól, és természetesen a magyar vállalatok számára adódó az üzleti lehetőségekről az érintett országokban, továbbá arról, mi szükséges a sikeres üzlethez.

Az előadások után lehetőség nyílik a konzultációra.

A webináriumra mindazon vállalkozások jelentkezését várják a szervezők, akik érdeklődnek az említett országok piaci és piacra jutási lehetőségei iránt.

A rendezvényt Microsoft Teams rendszerrel bonyolítják le, a kamara rendelkezik a szoftverrel, a meghívót kiküldi.

A programon a részvétel térítésmentes, de feltétel a kamarai hozzájárulás rendezettsége, valamint az előzetes online regisztráció ezen a linken: https://fmkik.hu/rendezvenyek/uzlet/ismerje-meg-dania-es-finnorszag-gazdasagat-az-uzleti-lehetosegeket-minden-heten-uzlet-exportfejlesztesi-programsorozat

Kapcsolat:
Buda Csilla irodavezető
Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara | Enterprise Europe Network
8000 Székesfehérvár, Hosszúsétatér 4-6.
+36-22-510-316, csilla.buda@fmkik.hu

PRINT LAPOK