Feliciter
Engedélyezi, hogy fontosabb híreinkről értesítést küldjünk Önnek? Értesítéseink a böngésző beállításaiban bármikor kikapcsolhatók.
Engedélyezem
Üzlet
Ha érdekli Önt Horvátország…
2021. June 11.
A horvát gazdaság aktualitásai, üzleti lehetőségek a földrengés utáni újjáépítésben címmel szervez online üzleti fórumot az MKIK 2021. június 18-án hazánk horvátországi külgazdasági attaséinak bevonásával.

Az esemény iránt érdeklődő vállalkozások információkhoz jutnak az aktuális horvát gazdasági helyzetről, a kétoldalú kereskedelmi kapcsolatokról, továbbá a horvátországi földrengést követő újjáépítéshez kapcsolódó az üzleti lehetőségekről. Az előadások után a résztvevőknek konzultálhatnak a külgazdasági attasékkal.

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de előzetes online regisztrációhoz kötött. Itt regisztráljon: A horvát gazdaság aktualitásai, üzleti lehetőségek a földrengés utáni újjáépítésben | MKIK - Online regisztrációs rendszer

A jelentkezési határidő: június 17., csütörtök, 10 óra. A szervezők csak azoknak a vállalkozásoknak a jelentkezését tudják elfogadni, amelyek a kamarai regisztrációs kötelezettségüknek eleget tettek, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara, vagy a Magyar Ügyvédi Kamara tagjai, vagy akik állami szervezetek képviselői.

A csatlakozáshoz szükséges linket és információkat 2021. június 17-én küldik el e-mailen a jelentkezőknek.
Az online rendezvény moderátora Tényiné Stark Mária, az MKIK nemzetközi igazgatója.

A tervezett program:
09.30: Köszöntő
Fasimon Sándor, nemzetközi ügyekért felelős alelnök, MKIK

09.40: Előadások: A horvát gazdaság aktualitásai a koronavírus-járvány tükrében. A magyar–horvát kereskedelmi kapcsolatok alakulása. Üzleti lehetőségek a magyar vállalatok számára a horvátországi földrengést követő újjáépítés kapcsán.
Bakó Tamás, külgazdasági attasé, Magyarország Nagykövetsége, Horvátország
Riczkó Botond, külgazdasági attasé, Magyarország Nagykövetsége, Horvátország

10.15: Konzultációs lehetőség a külgazdasági attasékkal

További információ:
Szekeres Anna
+36-1-474-5142
szekeres@mkik.hu

PRINT LAPOK