Mindenünk a színház – István István
Mindenünk a színház – István István Kult
Sepsiszentgyörgyön született, ahol már gyerekszínészként színpadra lépett, pályaválasztása tehát nem volt kétséges. Szatmárnémetiben és Temesváron volt társulati tag, 2014-ben szerződött Nyíregyházárat.
A Szegedi tükörponty is uniós oltalmat kapott
A Szegedi tükörponty is uniós oltalmat kapott Panoráma
Az Európai Bizottság szerdán kihirdetett rendeletével a "Szegedi tükörponty" védett elnevezés lett az EU-ban.
Lendületesen fejlődnek a magyar-szerb agrárgazdasági kapcsolatok
Lendületesen fejlődnek a magyar-szerb agrárgazdasági kapcsolatok Üzlet
Az Agrárminisztérium (AM) szerdai közleményében ismertette, hogy a kétoldalú egyeztetésre Budapesten, a Magyarország és Szerbia kormányainak együttes ülésén került sor.
A szarvasgomba oltalma
A szarvasgomba oltalma Világ
Egyre több magyar termék kerül uniós oltalom alá, legutóbb augusztus 19-én kihirdetett rendeletével az Európai Bizottság a Jászsági nyári szarvasgomba elnevezést részesítette uniós oltalomban.
A Vitesco új gyára
A Vitesco új gyára Üzlet
Zöldmezős beruházás keretében, 47 milliárd forintból Debrecenben építi fel új gyárát a Vitesco Technologies (VT) német autóipari cég, amelyben csúcstechnológiájú autóelektronikai alkatrészeket fognak gyártani.
Ők a VIDOR Fesztivál díjazottjai
Ők a VIDOR Fesztivál díjazottjai Kult
Huszadik alkalommal rendezte meg a nyíregyházi Móricz Zsigmond Színház és Nyíregyháza Megyei Jogú Város Önkormányzata a VIDOR Fesztivált, mely határon innen és túl is egyre nagyobb népszerűségre tett szert.
Kiállítások Romániában
Kiállítások Romániában Üzlet
A MKIK Magyar-Román Tagozata és a Feliciter Kiadó szíves figyelmébe ajánlja a következő időszak néhány fontos nemzetközi eseményét, kiállítását, amelyeken bemutatkozhat, új üzleti partnereket találhat cégének.
Szarvasveszély az utakon
Szarvasveszély az utakon Panoráma
A szarvasbőgés időszakában, augusztus végétől október közepéig az országutakon különösen az erdős, ligetes szakaszokon fokozottan számítani kell a gímszarvasok megjelenésére. Nagy baj is történhet, vigyázzunk!