Feliciter
Engedélyezi, hogy fontosabb híreinkről értesítést küldjünk Önnek? Értesítéseink a böngésző beállításaiban bármikor kikapcsolhatók.
Engedélyezem
Üzlet
Kereskedelem a Brexit után
2021. January 12.
2020. december 31-én lezárult az Egyesült Királyságnak az Európai Unióból történő kilépésére vonatkozó átmeneti időszak. A Brexit utáni kereskedelem változásaiban online workshop segíthet eligazodnia.

A Veszprém Megyei Kereskedelmi és Iparkamara és a Veszprém Megyei Europe Direct Iroda „Új időszámítás az Egyesült Királysággal való kereskedelemben” címmel szervez online workshopot a Brexit utáni külkereskedelmi helyzetről, tudnivalókról, valamint egy KKV-fókuszú üzletfejlesztési programról január 19-én.

Ezek az információk azért is hasznosak, mert 47 éves uniós tagságának megszűnésével az Egyesült Királyság mostantól harmadik országnak tekintendő, és ott az uniós jog már nem alkalmazandó.

A fórum egyik résztvevője, a Startup Campus London több éve foglalkozik innovatív vállalkozások brit piacra léptetésével.  A kiterjedt kapcsolati háló mellett a piac igényeinek pontos ismereteivel tudják segíteni a hazai vállalkozásokat az üzletvitel kialakításában és az ügyfélszerzésben.

A rendezvényen való részvétel díjmentes, de előzetes regisztrációhoz kötött.

Itt jelentkezhet: https://veszpremikamara.hu/rendezvenyek/gazdasagfejlesztes/uj-idoszamitas-az-egyesult-kiralysaggal-valo-kereskedelemben

A regisztráció feltétele a 2020. évvel bezárólag rendezett kamarai hozzájárulás. Jelentkezni az online jelentkezési lap kitöltésével lehet 2021. január 18-ig.

A csatlakozáshoz szükséges linket az eseményt megelőzően küldik ki a szervezők, akik a workshopot Microsoft Teams rendszerrel bonyolítják majd le  

A rendezvény időpontja: 2021. január 19. 10.00-12.00

A program:
09.45: Bejelentkezés
10.00: Köszöntő
Czigány Attila gazdaságfejlesztési irodavezető, Veszprém megyei Kereskedelmi és Iparkamara
10.05: Az Egyesült Királysággal való kereskedelem vámjogi szempontból
Nietsch Tamás senior manager, Flextronics International Kft., vám- és kereskedelemtámogatási munkacsoportvezető, MKIK ICC Tagozat
Az előadást követően kérdések és válaszok
11.10:
Innovatív vállalkozások brit piacra léptetése, üzletfejlesztési támogatása
Gulyás Gergő programigazgató, Startup Campus, London
Az előadást követően kérdések és válaszok
11.50:
Az esemény zárása

További információ: Csitei Tímea, +36-88-814-101, csitei.timea@veszpremikamara.hu

 

PRINT LAPOK