Feliciter
Engedélyezi, hogy fontosabb híreinkről értesítést küldjünk Önnek? Értesítéseink a böngésző beállításaiban bármikor kikapcsolhatók.
Engedélyezem
Üzlet
Kiállítások Romániában
2021. September 01.
A MKIK Magyar-Román Tagozata és a Feliciter Kiadó szíves figyelmébe ajánlja a következő időszak néhány fontos nemzetközi eseményét, kiállítását, amelyeken bemutatkozhat, új üzleti partnereket találhat cégének.

Agromalim & Smart Pack Expo
Arad, szeptember 2-5.
A térség, egyben Románia egyik legrangosabb élelmiszeripari, mezőgazdasági és csomagolástechnikai nemzetközi szakkiállítása, amelyet az Arad Expo-Centerben (Expo Arad Kiállítási Központ) rendeznek meg. A magyarországi kiállítók összefogó szervezője a CED Közép-európai Gazdaságfejlesztési Hálózat Nonprofit Kft.

Őszi Vásár rendezvénysorozat
Székelyudvarhely, szeptember 16-19.
Általános nemzetközi kiállítás és vásár, amelyet továbbra is a térség legrangosabb gazdasági eseményeként tartanak számon A kiállítás szervező a székelyudvarhelyi Koope Kft., a magyarországi kiállítók összefogó szervezője a CED. A rendezvénysorozat része az EXPO 2021 nemzetközi kiállítás és vásár a Sportcsarnokban, üzleti konferenciával és B2B találkozóval; az Auto Expo; a Szabadtéri Borfesztivál; a Székely Termékek Fesztiválja és a városi Szüreti Bál. A látogatókat szabadtéri rendezvények is várják, mint a gasztronómiai bemutató és vásár, koncertek, szórakoztató programok.

GastroPan Expo
Arad, szeptember 21-23.
Pék-cukrász-gasztronómia nemzetközi kiállítás és vásár, az ágazat legrangosabb eseménye az Arad Expo-Centerben (Expo Arad Kiállítási Központ).  A kiállítás szervezői a Boro-Info Kft és a Pan Gastro Egyesület. A kiállítás megtekintése ingyenes de regisztrációhoz kötött, ezt megtehetik a www.gastropan.ro; honlapon. A magyarországi kiállítók összefogó szervezője a CED.

BIFE-SIM
Bukarest, szeptember 23-26.
Bútoripari és lakberendezési szakkiállítás a ROMEXPO szervezésében és területén.

INDAGRA, Indagra Food és Carnexpo
Bukarest, október 27-31.
Románia legnagyobb és legrangosabb mezőgazdasági és élelmiszeripari kiállítása a ROMEXPO kiállítási központ szervezésében, magyar részvétellel. A magyarországi kiállítók összefogó szervezője a CED.

TTR
Bukarest, november 11-14.
Románia népszerű turisztikai szakkiállítása a ROMEXPO szervezésében és területén.

 

 

PRINT LAPOK