Feliciter
Engedélyezi, hogy fontosabb híreinkről értesítést küldjünk Önnek? Értesítéseink a böngésző beállításaiban bármikor kikapcsolhatók.
Engedélyezem
Üzlet
Konferencia a szabadkereskedelemről
2021. March 11.
Hogyan segítik elő az Európai Unió szabadkereskedelmi megállapodásai az uniós, köztük a magyar cégek külkereskedelmét és járulnak hozzá exportjuk bővüléséhez? Megtudhatja a március 18-iki online konferencián.

Fontos európai témákban indít online konferenciasorozatot vállalkozások számára az Igazságügyi Minisztérium Európai Uniós Kapcsolatokért Felelős Helyettes Államtitkársága és a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara. Az első esemény 2021. március 18-án 14.00 órakor kezdődik, témája pedig az uniós szabadkereskedelmi megállapodások a külkereskedelem szolgálatában.

Hogyan segítik elő az Európai Unió szabadkereskedelmi megállapodásai az uniós, köztük a magyar cégek külkereskedelmét és hogyan járulnak hozzá exportjuk bővüléséhez? Erről kapnak tájékoztatást az érdeklődők az online konferencia előadóitől, szakértőitől. A rendezvény végén a résztvevők feltehetik kérdéseiket, elmondhatják tapasztalataikat.

A konferencia moderátora Dr. Ballester-Bólya Boglárka, az európai uniós kapcsolatokért felelős helyettes államtitkár.

A program:
14.00–14.15: Köszöntők
Dr. Ökrös Oszkár, államtitkár, Igazságügyi Minisztérium,
Dunai Péter, főtitkár, Magyar Kereskedelmi és Iparkamara

14.15–14.30: A szabadkereskedelmi megállapodások előnyei a magyar vállalkozások számára
Várkonyi László, osztályvezető, Igazságügyi Minisztérium

14.30–14.45: A szabadkereskedelmi megállapodások jelentősége európai szemmel
Győri Enikő, Európai Parlamenti képviselő

14.45–15.15: Kérdések és válaszok

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de előzetes online regisztrációhoz kötött.

Itt regisztrálhat: https://jelentkezes.mkik.hu/node/15686

A jelentkezés határideje: 2021. március 16. 16 óra.

Az eseményre csak azoknak a vállalkozásoknak a jelentkezését tudják elfogadni, amelyek a kamarai regisztrációs kötelezettségüknek eleget tettek, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara, vagy a Magyar Ügyvédi Kamara tagjai, valamint állami szervezetek képviselői.

A webinárium a CISCO WEBEX felületen keresztül valósul meg. A csatlakozáshoz szükséges linket és információkat 2021. március 17-én, szerdán délután e-mailen küldik meg a jelentkezőknek.

Kapcsolat:
Pálmay Flóra (MKIK)
06-1-474-5143, palmay.flora@mkik.hu

 

PRINT LAPOK