Feliciter
Engedélyezi, hogy fontosabb híreinkről értesítést küldjünk Önnek? Értesítéseink a böngésző beállításaiban bármikor kikapcsolhatók.
Engedélyezem
Kult
Kosik Anita színművész arcai
2020. August 17.
Gondos Magdó, Carmen, Velma Kelly, Hedda Gabler, Sheila, Marianne vagy Laura - mindegyik név kapcsolatba hozható Kosik Anitával, a Móricz Zsigmond Színház színművészével. Hogy miképpen, s melyek a kedvesek számára, az szeptember elsején a Bencs Villában kiderül.

Ezen a napon 17.30-tól lép fel ugyanis a művésznő a Villa pódiumára, hiszen ő lesz a vendége a Többszemközt sorozat aktuális estjének. S mint köztudott: Kováts Dénes Többszemközt estjein élő mélyinterjúk részesei lehetnek az érdeklődők, melyek során a házigazda érdekes és érdemes vendégeket faggat életükről, munkásságukról, nem kerülve ki a nehéz és a humoros helyzeteket, az életpálya csúcsait és mélységeit sem.

Anita és a zene, Anita és a színház, Anita és Tomi, Anita és a rendezők, Anita és a szerepformálás, Anita és a közösségi munka, Anita és a … Az est egy-egy fejezetcíme is lehetne ez a sok Anita és sok és. Esetleg egy forgatókönyv címszavai. Egy szó, mint száz, lesz miről beszélgetni a Bencs Villában szeptember elsején 17.30-kor kezdődő esten, ahol természetesen a zene is szóba kerül. S ha szerencséjük van, a vendég fakad majd dalra, s nem a házigazda…

„A színház útjai kifürkészhetetlenek. Az enyém is az” – fogalmazott Anita egy interjúban. Kováts Dénes azt ígéri: megpróbál majd jó fürkész lenni… Ugye ott lesznek szeptember elsején a Bencs Villában?!

A tapasztalatok szerint a jegyek gyorsan fogynak, így érdemes mielőbb gondoskodni a belépőről az alábbi helyek valamelyikén:

Móricz Zsigmond Színház Szervező- és Jegyiroda, Nyíregyháza, Országzászló tér 6.

Tel.: 06-42/507-006, 06-20/233-2926, (csak hétköznap)

Bencs Villa, 4400 Nyíregyháza, Sóstói út 54. , Tel.: 06-20/461-4551

(hétfő és csütörtök kivételével minden nap)

Online: http://www.moriczszinhaz.hu/p/online-jegyvasarlas.html

 

PRINT LAPOK