Feliciter
Engedélyezi, hogy fontosabb híreinkről értesítést küldjünk Önnek? Értesítéseink a böngésző beállításaiban bármikor kikapcsolhatók.
Engedélyezem
Üzlet
Magyar-ukrán B2B
2021. April 12.
B2B tárgyalásokkal egybekötött online magyar-ukrán üzletember találkozót szervez 2021. április 16-án a HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség. A plenáris rész és a B2B találkozók hivatalos nyelve az angol.

Az Üzleti Fórum célja, hogy az online tárgyalások keretében a magyar vállalatok jobban megismerjék az ukrán üzleti lehetőségeket, mely ösztönözheti és erősítheti a gazdasági együttműködést a két ország vállalatai között. Az online térben megvalósuló üzletember találkozón való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

A plenáris rész és a B2B találkozók hivatalos nyelve az angol, tolmácsolást a szervezők nem biztosítanak.

Regisztráció és részletes információk itt: Hungarian-Ukrainian Online Business Day 2021 - Info (b2match.io)

Az érdeklődő vállalatok a regisztráció segítségével válnak láthatóvá a rendszerben, egyúttal azon keresztül tudják beazonosítani a számukra releváns partnereket is, ezért javasolt minél előbb regisztrálni.

A regisztrációt követően ne felejtsék a MARKETPLACE szekciót minél informatívabban kitölteni, mivel a tárgyalópartnerek az ott szereplő információk alapján fognak dönteni a lehetséges tárgyalásról.

Bővebb információ: rendezveny@hepa.hu, +36-1-922-2600

 

PRINT LAPOK