Feliciter
Engedélyezi, hogy fontosabb híreinkről értesítést küldjünk Önnek? Értesítéseink a böngésző beállításaiban bármikor kikapcsolhatók.
Engedélyezem
Üzlet
Online fórum a BREXIT-ről
2020. November 29.
Felkészülés a BREXIT-re címmel rendeznek magyar nyelvű online fórumot 2020. december 8-án az Egyesült Királyság Európai Unióból való kilépésének külpolitikai és külgazdasági hatásairól és a változásokról.

Az esemény célja az átmeneti időszak végét követő időszakra történő felkészülés elősegítése, tájékoztatás nyújtása. Az előadások után a résztvevők kérdéseket tehetnek fel az előadóknak a platform chatfalán keresztül. A december 8-án 10 órakor kezdődő eseményen a részvétel ingyenes, de előzetes online regisztrációhoz kötött. A jelentkezés határideje december 7., hétfő, 12 óra. A fórum moderátora Tényiné Stark Mária, a MKIK nemzetközi igazgatója.

A program:
10.00-10.05:
Köszöntő
Rév András, alelnök, MKIK Nemzetközi Kollégium

10.05-10.35: Tájékoztató az Egyesült Királyság Európai Unióból való kilépésének (BREXIT) Magyarországot érintő külpolitikai és külgazdasági hatásairól
dr. Schmitt Pál Péter, helyettes államtitkár, Külgazdasági és Külügyminisztérium

10.35-11.15: A BREXIT vámügyi szempontból
Nietsch Tamás, senior manager, Flextronics Kft.

11.15-11.30: Kérdések és válaszok

A regisztrált jelentkezőknek a csatlakozáshoz szükséges linket és információkat 2020. december 7-én, hétfő délután e-mailen küldik meg a szervezők.

Csak az állami szervezetek képviselőinek, illetve azoknak a vállalkozásoknak a jelentkezését tudják elfogadni, amelyek a kamarai regisztrációs kötelezettségüknek eleget tettek, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara, vagy a Magyar Ügyvédi Kamara tagjai.

Jelentkezés és további információk:
https://jelentkezes.mkik.hu/node/15271
Baki Magdolna (MKIK)
06-1-474-5146
baki.magdolna@mkik.hu

 

 

PRINT LAPOK