Feliciter
Engedélyezi, hogy fontosabb híreinkről értesítést küldjünk Önnek? Értesítéseink a böngésző beállításaiban bármikor kikapcsolhatók.
Engedélyezem
Üzlet
Online partnerkeresési platform indul
2020. September 09.
A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara kezdeményezésre indult online partnerkeresési platform révén információkhoz és üzleti partnerekhez juthatnak a vállalkozások, online fórumokon is részt vehetnek.

A vállalkozók többségének az elmúlt hónapokban számos új nehézséggel kellett szembenézniük az üzleti és beszállítói partnerségben. A kialakult helyzet hatékony menedzselése céljából hozta létre a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara a helyi, V4-es, és a Kárpát-medencei vállalkozók üzleti közösségének erősítésére, az ellátási lánc rövidítésére és a határmenti magyar-magyar vállalkozói kapcsolatok kiépítésére szolgáló online partnerkeresési platformot.

A szervezésben, valamint a hatékony megvalósításában a CED Közép-európai Gazdaságfejlesztési Hálózat Nonprofit Kft. is segíti a vállalkozásokat.

A platform használata hatékony, díj- és kockázatmentes módot biztosít üzleti partnerekkel történő online tárgyalásra. 

A regisztrált érdeklődők a platformon heti rendszerességgel – csütörtökönként 14.00-16.00 óra között – szervezett tájékoztató előadásokon, webináriumokon vehetnek részt. A fórumok célja, hogy naprakész piaci és üzleti információkkal, tanácsadással támogassa a regisztrált tárgyalópartnerek és vállalkozások jövőbeni üzleti együttműködését. A webinárumok során 2*20 perces, vagy 3*15 perces, moderátor által vezetett előadások hallhatóak. 

A felület magyar nyelven, komplex szolgáltatásként biztosítja mind a partnerkeresési, mind az információnyújtási, tanácsadási modulokat.

A platform 2020. december 31-ig folyamatosan elérhető tárgyalások foglalására és lebonyolítására.

Cégregisztráció a partnerkereséshez, valamint a webináruimon való részvételhez az alábbi linken érhető el: https://ittesmost.b2match.io/signup

Útmutató a regisztrációhoz lépésről lépésre: https://ittesmost.b2match.io/how-it-works

 

Online fórumok időpontjai, témái

  • szeptember 17. Beruházási lehetőségek a Vajdaságban
  • szeptember 24. Beszállítási lehetőségek a GFP horvátországi pályázatai kapcsán
  • október 8. Szlovénia-Muravidék bemutatkozik
  • október 22. Devizaváltás, nemzetközi fizetések
  • október 29. Egészségipari B2B
  • november 12. Tudnivalók az ukrajnai piacra lepéshez – EEN fórum
  • november 26. Élelmiszeripari beszállítási és piacra lépési lehetőségek Ausztriában
  • december 3. Üzleti lehetőségek Lengyelországban
  • A programváltozás jogát a szervezők fenntartják!
PRINT LAPOK