Feliciter
Engedélyezi, hogy fontosabb híreinkről értesítést küldjünk Önnek? Értesítéseink a böngésző beállításaiban bármikor kikapcsolhatók.
Engedélyezem
Üzlet
Portugália a lehetőségek kapuja
2020. October 28.
A portugál gazdaság helyzetéről és üzleti lehetőségeiről szól a MKIK által szervezett, november 3-iki online rendezvény. A webináriumra október 30-ig jelentkezhet, ha be szeretne lépni a lehetőségek kapuján.

Portugália, az üzleti lehetőségek kapuja címmel szervezi meg ugyanis a kamara azt az online eseményt, melyen a kontinensünk legnyugatibb országa iránt érdeklődő vállalkozások számára nyújt tájékoztatást Horváthné Négyesi Katalin, hazánk lisszaboni külgazdasági attaséja.

Szó lesz a portugál gazdaság aktuális helyzetéről és jövőbeli kilátásairól; a koronavírus portugál gazdaságra gyakorolt hatásairól; a magyar vállalkozások számára hasznos üzleti lehetőségekről; az együttműködések részleteiről, különös tekintettel az ICT, az autóipar, az agrár- és élelmiszeripar területén.

Az előadás után a platform chatfalán a résztvevők kérdéseket tehetnek fel az előadónak.

A rendezvény moderátora Pálmay Flóra, a MKIK nemzetközi igazgatóhelyettese.

A program:

14.00. Köszöntő. Tényiné Stark Mária, a MKIK nemzetközi igazgatója.

14.05. Gazdasági kapcsolataink és együttműködési lehetőségek Portugáliával – fókuszban az ITC, az autóipari, illetve az agrár- és élelmiszeripari szektorok, továbbá a koronavírus portugál gazdaságra gyakorolt hatásai: Horváthné Négyessy Katalin külgazdasági attasé, Lisszabon.

14.45. Kérdések és válaszok.

Jelentkezési határidő: 2020. október 30., péntek, 23 óra.

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de előzetes online regisztrációhoz kötött.

Regisztráció: https://jelentkezes.mkik.hu/node/15061

A csatlakozáshoz szükséges linket és információkat november 2-án, hétfő délután e-mailen küldik meg a jelentkezőknek.

Csak az állami szervezetek képviselőinek, illetve azoknak a vállalkozásoknak a jelentkezését tudják elfogadni, amelyek a kamarai regisztrációs kötelezettségüknek eleget tettek, illetve a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara, vagy a Magyar Ügyvédi Kamara tagjai.

További információ: 

Pálmai Flóra

+36-1-474-5143

palmay.flora@mkik.hu

 

PRINT LAPOK