Feliciter
Engedélyezi, hogy fontosabb híreinkről értesítést küldjünk Önnek? Értesítéseink a böngésző beállításaiban bármikor kikapcsolhatók.
Engedélyezem
Üzlet
Segítség az osztrák piacon
2021. January 13.
Az osztrák gazdaságpolitikát erőteljes piacvédelem jellemzi, így az Ausztriába exportáló magyar cégek gyakorta szembesülnek nehézségekkel a piacra lépés során. Kereskedelmi ügynök bevonása megoldást jelenthet.

Ha érdekli Önt az osztrák piac, érdemes jelentkeznie erre az online workshopra! Egyes iparágakban ugyanis nagy segítséget jelent, ha az adott magyar vállalkozás kereskedelmi ügynökre bízza az osztrák piacra való belépést. A lehetőségekről és előnyökről 2021. január 21-én, csütörtökön 10 órától szervez online workshopot a Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara.

Itt jelentkezzen: https://fmkik.hu/jelentkezes-az-osztrak-kereskedelmi-ugynoki-rendszer-mukodese

Ha Ausztriába exportálna, a kereskedelmi ügynök megbízása le tudja rövidíteni a piacra lépés időszakát, hiszen kellő ismerete és kapcsolatrendszere van, hogy bevezesse a terméket. Az osztrák kereskedelmi ügynöki rendszer nem hasonlítható a magyar rendszerhez. Igényes, jól felépített hálózat működik Ausztriában, jó rálátásuk van az adott piacra/iparágra, szakágazatokra specializálódva. 

A rendezvény előadói: dr. Tefner Nóra Borbála, hazánk bécsi külgazdasági attaséja és Tóth Tamás kereskedelmi ügynök, tanácsadó (Bécs)

A workshopot Microsoft Teams rendszerrel bonyolítják majd le, a kamara rendelkezik a szoftverrel, a meghívót kiküldi. A programot egyórás időtartamra tervezik.

A részvételi feltétele az előzetes online regisztráció a megadott linken.

További információ: Buda Csilla irodavezető:  csilla.buda@fmkik.hu

PRINT LAPOK