Feliciter
Engedélyezi, hogy fontosabb híreinkről értesítést küldjünk Önnek? Értesítéseink a böngésző beállításaiban bármikor kikapcsolhatók.
Engedélyezem
Üzlet
Üzleti fórum Törökországról
2021. June 03.
A törökországi autó-, egészség-, és textilipari üzleti lehetőségeket mutatják be június 9-én. Az online üzleti fórumot az MKIK Magyar-Török Tagozata szervezi a HEPA Turkey-vel karöltve. Még jelentkezhet!

Az előadások nyelve az angol, de magyar szinkrontolmácsolást biztosítanak a szervezők. A megszokottól eltérően ezúttal az egyes előadásokat követően, nem pedig a rendezvény végén lesz lehetőség kérdezni az adott témákkal kapcsolatban. A rendezvény moderátora Rév András, az MKIK Magyar-Török Tagozat elnöke.

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de előzetes online regisztrációhoz kötött. Itt jelentkezhet legkésőbb  június 8-án kedden 10 óráig: Üzleti lehetőségek a törökországi autó-, egészség-, és textilipar területén | MKIK - Online regisztrációs rendszer

A csatlakozáshoz szükséges linket és információkat 2021. június 8-án délután e-mailen küldik meg a jelentkezőknek. Csak azoknak a vállalkozásoknak a jelentkezését tudják elfogadni, amelyek a kamarai regisztrációs kötelezettségüknek eleget tettek, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara, vagy a Magyar Ügyvédi Kamara tagjai, vagy akik állami szervezetek képviselői.

Az MKIK tájékoztatja a résztvevőket, hogy az előadáson hangfelvétel készülhet, a rendezvényen való részvétel biztosítása céljából megadott személyes adataik (név, aláírás, mobilszám, e-mail cím) kezelésére az MKIK adatkezelési és adatvédelmi szabályzatában foglaltak az irányadók, mely elérhető az MKIK honlapján.

A program:
14.00: Köszöntők
Rév András elnök, MKIK Magyar-Török Tagozat
Mert Danisger, igazgató, HEPA Turkey

14.10: A törökországi autóipar és üzleti lehetőségek bemutatása
Mr. Cinar Noyan, főtitkár, OYDER (Autóipari Kereskedők Egyesülete)

14.45: Együttműködési lehetőségek a törökországi egészségiparban
Altug Oguz, igazgatósági tag, DEIK (Külgazdasági Kapcsolatok Egyesülete) Egészségipari Üzleti Tanácsa

15.20: A törökországi textilipar és az üzleti lehetőségek bemutatása
Kerem Gulle, igazgatósági tag, ITHIB (Isztambuli Textil- és Nyersanyagexportőrök Szövetsége)

További információk:
Szekeres Anna
+36-1-474-5142,
szekeres@mkik.hu

 

PRINT LAPOK