Feliciter
Engedélyezi, hogy fontosabb híreinkről értesítést küldjünk Önnek? Értesítéseink a böngésző beállításaiban bármikor kikapcsolhatók.
Engedélyezem
Kult
Elhalasztották a könyvvásárt
2021. March 02.
A lipcsei könyvvásár a vírus áldozata lett: a világjárvány terjedése, továbbá a vele járó biztonsági intézkedések és korlátozások ellehetetlenítik a május 27-30-ra tervezett Leipziger Buchmesse megrendezését.

Sajnos ennek következtében a könyvkiállítással együtt megrendezni szándékozott Manga-Comic-Con (manga-animáció-képregény) és a Leipziger Antiquariatsmesse (antikvár könyvek) kiállítások sem tudnak megvalósulni ebben az évben.
A vásár vezetése - a szakmai körökkel konzultálva - új időpontban gondolkodik, az eddig beérkezett javaslatok alapján vélhetően 2022. márciusa lesz a nyerő.

Ami már ma tudható, hogy idén májusban sem maradnak könyvek és programok nélkül az írott betű szerelmesei, mert a biztonsági előírások betartása mellett, a digitális térben és néhány lipcsei helyszínen felolvasások és kiadói prezentációk lesznek láthatók és hallhatók.
További információkról, fejleményekről a következő hónapokban lehet majd a kiállítások honlapjain tájékozódni.
Leipziger Buchmesse: www.leipziger-buchmesse.de
Manga-Comic-Con: www.manga-comic-con.de
Leipziger Antiquariatsmesse: www.leipziger-antiquariatsmesse.de

Lipcsei (és más) kiállítások ügyében a Leipziger Messe magyarországi vásárképviselete, az Interpress Kiállítások & Interpress Travel örömmel áll az érdeklődők szíves rendelkezésére.

Ha véget ér a pandémia, az Ön partnere az Interpress, legyen szó kulcsrakész standról, grafikáról és arculatkészítésről, emellett szállásfoglalás, repülőjegy, vásári belépőjegy, utasbiztosítás témakörökben is.

Kapcsolat:
Seifert Ibolya
1097 Budapest, Illatos út 7.
06-1-302-7525 vagy 06-30-932-1657
seifert@interpress.hu
www.interpress.hu

PRINT LAPOK